Over mij

 

Mijn naam is Ivana Faber. Ik ben geboren in Tsjechië en ik ben 17 jaar geleden naar Nederland gekomen om alles over natuurlijk koken en een natuurlijke levensstijl te leren. 

4 jaar geleden kwam ik in Nederland een nog relatief nieuwe modaliteit tegen: Access Consciousness®

Mijn leven begon zo snel en dynamisch te veranderen en er ontstond meer en meer ruimte in mijzelf en in mijn leven. Ik kon andere mogelijkheden gaan zien en kiezen naarmate ik langer de tools van Access Consciousness® gebruikte, hierdoor besloot ik om Bars facilitator te worden en verder te gaan onderzoeken wat er nog meer mogelijk zou zijn met deze modaliteit.
Wat ik heb kunnen ontdekken in verschillende Access Consciousness classes van de oprichter van Access Consciousness® Gary Douglas, de mede ontwikkelaar Dr. Dain Heer en in samenwerking met verschillende facilitators is dat Access® nog veel meer te bieden heeft voor mijzelf en voor iedereen die bereid is om verandering te kiezen. Wil jij ook kiezen voor meer…..

– bewustzijn
– gemak
– vreugde
– ruimte
– verbinding met jouw lichaam
– gezondheid
– op het gebied van r
elaties in de brede zin
– inzicht in hoe deze realiteit functioneert
– financiële situatie
en waar eigenlijk niet?

Maandelijks bied ik de mogelijkheid om een Bars class® en vele andere Access trainingen bij mij te volgen. Daar komt na maart 2017 ook Foundation bij.
Je kunt ook bij mij terecht voor een Bars® behandeling of andere Access Consciousness lichaamswerk behandelingen, coaching sessies en SOP sessies.

Zeer regelmatig nodig ik ervaren gecertificeerde facilitators uit om een speciale of vervolg Access® class te komen geven bij mij in de buurt en zo bied ik anderen ook een kans om kennis te maken met de pragmatische & magische wereld van Access Consciousness®.

Behalve Access trainingen organiseren en privé coaching sessies te geven werk ik nauw samen met verschillende andere Access facilitators.

Heb je behoefte aan vernieuwing en verandering?

Hoe kan ik jou inspireren om meer van jezelf te kiezen?