Je eigen lichaam weet wat het nodig heeft


Door veel ervaring te hebben opgedaan in voedingsleer en gezien te hebben wat voor vele lichamen werkt en niet werkt zie ik heel duidelijk dat de behoefte en voorkeur van iedereen ergens anders ligt en dat er niet een bepaald perfect eetpatroon bestaat, maar dat er zoveel verschillende passende manieren zijn als mensen op aarde. De kunst is dan de juiste weg te vinden die goed bij jouw eigen lichaam past.

Tijdens mijn workshops richt ik me vooral op INSPIREREN, mogelijkheden laten zien en mijn kennis en ervaring delen. Ik heb geen behoefte om anderen te overtuigen of over te halen tot mijn manier van dingen doen of zien.

Zo ontstaat er een ontspannende, gezellige sfeer waar we ideëen kunnen uitwisselen met open ruimte voor persoonlijke aandacht en vragen.
LICHAAMSBEWUSTZIJN te kunnen ontwikkelen.

 


Lekker & gezond made easy

/album/lekker-gezond-made-easy/a23-ivana-kijklens-290815-jpg/

—————