quinoa

 

quinoa, zeezout, water

-1 kopje quinoa, 2 kopjes water, zeezout, 25min. zacht koken

 

 

bruine rijst met zoete rijst

 

bruine rijst, zoete rijst, water, zeezout

-bruine rijst met zoete rijst(1/4) koken in de snelkookpan 45 minuten, 1:1,5 met water en snufje zeezout



gierst met zoete aardappel

 

gierst, zoete aardappel, gember, shoyu, sesamolie

 

gierst afspoelen op zeef onder heet water

  • zoete aardappel en gember even bakken op sesamolie, gierst toevoegen, heel even meebakken

  • water (1:2,5) en shoyu toevoegen en koken op zachte vuur 25 min

variatie: i.p.v. zoete aardappel pompoen of bloemkool of combinatie ervan gebruiken

 


Granen

/album/granen/a77-jpg1/
/album/granen/a73-jpg1/

—————